Op zoek naar workshop -be?

 
workshop -be
Workshop computational thinking Lesmateriaal Wikiwijs.
Deze workshop is een productie van Kennisnet opdrachtgever in samenwerking met Flooow e-learning productie en Feenstra Media audiovisuele producties. Sander van Acht. Jetske van der Schaar. In deze online workshop is gebruik gemaakt van inhoudelijk materiaal van.: en foto en videomateriaal van.:
Workshops Bij Oma Dee.
En als je op tijd klaar bent, heeft ze ook nog een ander leuk project voor je in de aanbieding. Zaterdag 16 juni 10.00 16.00 uur Kaartenmarathon. De laatste workshop voor de vakantie wordt een knaller. Zet je schrap voor een dagje kaarten maken met Cornelie, Judith en Nadine!
Workshop leer filosoferen met kinderen van filosofiejuf.nl.
Home / Webshop / Workshops. Workshop leren filosoferen met kinderen. inloggen of account aanmaken. De introductieworkshop is gevalideerd door het registerleraar.nl. Zaterdag 28 oktober 2017: introductieworkshop filosoferen met kinderen. 3995, In winkelmand. Zaterdag 17 maart 2018: vervolgworkshop: nóg beter leren filosoferen met kinderen.
Workshops Creative Life.
En daar gaan we je mee laten kennismaken tijdens deze introductie workshop brushletteren! Deze workshop is een verkorte versie van onze workshop brushletteren en wordt uitsluitend gegeven op Creative Life 23, 24 25 maart in Utrecht en duurt ongeveer 1 uur.
Workshops in Burgers Zoo Safari Meeting Centre.
Het programma van de workshop Poeslief of kattenkwaad leidt langs de leeuwen, tijgers, luipaarden en cheetas. Bent u nieuwsgierig naar de overeenkomsten tussen collegas en apen? Dan is dit de ideale workshop voor u en uw gezelschap! Swingende percussie workshop.
Workshop Wikipedia.
Anders dan bij een lezing, waarbij de aanwezigen meest luisteren, wordt in een workshop vaak de mogelijkheid tot intensieve discussie en het oefenen en verbeteren van vaardigheden gegeven, waarbij de workshopleider aanwezig is om bij te sturen en aanvullende informatie te geven.
Workshops / Actief / TIP de Brabantse Kempen.
Ontdek de mooie plekjes in de Brabantse Kempen! Creatief bezig zijn. Chocolade, kaas of kaarsen maken, porselein schilderen en nog veel meer. We hebben 0 resultaten voor je gevonden. Gemeente binnen de Brabantse Kempen. In samenwerking met: weDevise Pinscribble 2015 2018 TIP de Brabantse Kempen Privacy Policy.
Workshop The Full Service Retail Agency WorkShop.
BBQ Workshops All kinds of workshops BURGERS STEAKS, ROASTS AND SPARERIBS.
Whether you are a beginner or advanced, there is always a suitable workshop. There is the Butcher Boys Boot Camp, a workshop for everyone, where you learn about meat and you learn to deal with the bbq. Are you particularly interested in spareribs, go for the Ribs Chicken 101, suitable for the slightly advanced.
Workshops in Amsterdam met maximaal effect Puur Amsterdam.
Alle workshops zijn leuk! Komt u er niet uit? Bel ons op 020-6260016 voor vrijblijvend advies over de leukste workshop voor uw gezelschap. De workshops organiseren we op meerdere plekken in de Amsterdam en kunnen we daarom perfect laten aansluiten bij andere activiteiten.
Workshops in Den Haag? Kies uit 56 creatieve uitjes bij Hofstad Events.
Hofstad Events heeft voor iedereen een geschikte workshop in het assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een workshop parfum, een burlesque workshop, een workshop servies beschilderen of kies voor de schilder workshop. Ook voor creatieve workshops maak je een keuze uit het assortiment van Hofstad Events.
Kom naar de DJ Workshop bij Beachclub Sunrise in Best Eindhoven.
Kom dan naar de DJ workshop bij Beachclub Sunrise in Best. Tijdens deze te gekke DJ workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar leer jij de basic skills van het djen. Je gaat scratchen, mixen en beatmatchen.

Contacteer ons