Meer resultaten voor workshop amsterdam

 
workshop amsterdam
Inspirerende workshops voor bedrijven Psycholoog Amsterdam.
Wij bieden een leerzame workshop die bovenal leuk is en energie geeft. Deze workshop wordt op maat gemaakt en sluit aan op de wensen van het team. Wil je meer uitleg over een van onze workshops, over de tarieven of heb je behoefte aan andere informatie?
MosaicAffairs mozaiek workshop Creatieve workshops Amsterdam.
Omdat MosaicAffairs aan het water ligt is het ook mogelijk om met de boot te komen, zie onze mozaïekworkshops arrangementen met boottocht door de Amsterdamse grachten. Onze mozaïekworkshops zijn alle dagen van de week mogelijk, zowel overdag als in de avonduren. Bel gerust voor meer informatie 0629284268 of stuur ons een mailtje mosaicaffairs@gmail.com. Siomara van Eer. Babyshower Mozaïek Workshop.
Workshop Amsterdam al vanaf 1450! Mokum Events 10 jaar ervaring.
Neem de bride to be mee naar de workshop naaktmodel schilderen, paaldans workshop of naar een van onze culinaire workshops. Tijdens de meeste workshops, zoals naakt boetseren, workshop bonbons en de cocktail workshop in Amsterdam, is de prijs inclusief materialen en kan je je gemaakte creatie opdrinken/opeten of mee naar huis nemen!
Workshop Amsterdam Vrijgezellenfeest Amsterdam.
Workshop Streetdance in Amsterdam. Maak van je vrijgezelluitstap in Amsterdam iets bijzonders! Wij nodigen je uit om de snake en de body roll te doen bij onze Workshop Streetdance in Amsterdam! Deze spetterende en fascinerende Workshop Streetdance biedt jouw groep een danservaring als nooit tevoren.
Workshops in Amsterdam met maximaal effect Puur Amsterdam.
Bekijk de categorieën en kies uw favoriet. Alle workshops zijn leuk! Komt u er niet uit? Bel ons op 020-6260016 voor vrijblijvend advies over de leukste workshop voor uw gezelschap. De workshops organiseren we op meerdere plekken in de Amsterdam en kunnen we daarom perfect laten aansluiten bij andere activiteiten.
DE 10 BESTE cursussen en workshops in Amsterdam.
17 van 31 Cursussen workshops in Amsterdam. Stadions, Sportkampen clinics. Louke Workshop SFX. 18 van 31 Cursussen workshops in Amsterdam. Van Smit Keramiek Studio. 19 van 31 Cursussen workshops in Amsterdam. 20 van 31 Cursussen workshops in Amsterdam. Lessen workshops, Kookcursussen.
Workshop bedrijfsuitje vrijgezellenfeest.
Bekijk hier de meest uitdagende en sexy workshop voor een spannend vrijgezellenfeest met mannen of met vrouwen in Amsterdam: de workshop Naaktmodel Schilderen! Verras de vrijgezel met deze spetterende workshop, want wat er vandaag staat te gebeuren, dat hebben jullie vast nog nooit mee gemaakt!
Wokshop bon in Amsterdam: Kortingen tot 70% op workshops in Amsterdam GROUPON.nl.
Kies een workshop in Amsterdam naar keuze, want dankzij deze kortingsbon is dat vandaag extra voordelig. Laat de drukte van de stad even helemaal achter je en geniet van een workshop pottenbakken, innerlijke rust of een andere workshop in Amsterdam.
Workshop voor kinderen in Amsterdam.
Stayokay Haarlem, Stad, natuur e. Een workshop voor kinderen in Amsterdam. Op zoek naar leuke ideeën voor een Workshop? Wegmetdekids biedt een overzicht van de allerleukste aanbieders die te maken hebben met een workshop. WegmetdeKids helpt je bij het vinden naar een leuke workshop, maar ook naar leuke uitjes voor kids.
Workshop vrijgezellenfeest voor vrouwen Amsterdam rasalila.
In deze workshop gaat het om plezier, springen en een goede workout. LET OP: Deze workshop is 35 p.p. met een minimum van 7 personen of 245. De workshop vindt niet plaats in onze studio in Amsterdam West, maar in onze dependance in Amsterdam Oost.
Amsterdam Cocktail Workshop House of Bols.
Verras vrienden, familie of collegas met deze spectaculaire cocktail workshop in Amsterdam! Leer zelf de beste cocktails maken onder begeleiding van een professionele bartender. Heb je altijd al willen weten hoe je zelf de beste cocktails maakt, ben je op zoek naar een origineel idee voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje of heb je gewoon zin in een gezellige middag?
Creatieve workshops in Amsterdam Puur Amsterdam.
0300: uur minimaal 10 personen vanaf 3950, p.p. Op zoek naar een originele creatieve activiteit in Amsterdam? Tijdens deze workshop beschildert u een paar klompen, die u na afloop mee naar huis neemt. Een gezellige, oer-Hollandse activiteit: leuk met buitenlandse gasten!

Contacteer ons